Våra handelsvaror

Tillförlitliga och funktionella handelsvaror och medicintekniska produkter med hög kvalitet som tillverkas av APL

Tassalva APL

Produktbeskrivning

Tassalvan innehåller mjukgörande fetter och är lämplig för att mjuka upp och skydda djurets trampdynor. Under vintertid smörjs tassarna med tassalva för att skydda mot vägsalt och för att förebygga skärsår från hård skare. Eftersom den är helt fri från giftiga ämnen är den helt ofarlig för djuret att slicka i sig.

Mer information

Salvan innehåller en renad variant av jordnötolja. Om den som behandlar djuret är mycket allergisk mot jordnötter, kan det inte uteslutas att personen reagerar med symtom som klåda eller utslag på huden.

Mängd: 23 ml

Kontaktuppgifter

Besöksadress:

Prismavägen 2, Kungens Kurva

 

010-447 96 00

info@apl.se

 

Övrig kontaktinformation

Om APL

APL är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. Vi är också en ledande kontraktstillverkare inom Life Science i Skandinavien med resurser för utveckling, tillverkning och analys av läkemedel. APL har mer än 30 års erfarenhet av läkemedelstillverkning och omsätter årligen ca 1,4 mdkr. APLs 591 medarbetare är verksamma vid fyra produktionsanläggningar runt om i Sverige samt vid beredningsenheter i anslutning till sjukhus. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv.

 

Läs mer