Navigera upp
Logga in
Kontraktstjänster Life science
Vi erbjuder expertis och tjänster inom hela värdekedjan genom att utföra kontraktstillverkning, utveckling och tillverkning av kliniskt prövningsmaterial och analystjänster.
 
APL bidrar till produkter som förbättrar och räddar människors liv. Vår kompetens bygger på mer än 30 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av läkemedel.
 
Vi erbjuder expertis och tjänster inom produktutveckling av läkemedel, stödjer kunder i hela utvecklingsprocessen - från preklinisk utveckling till kommersiell produktion av färdig produkt. Oavsett om ni utvecklar en ny formulering eller har nått tillverkning, har vi erfarenhet, kompetens och resurser både för att vägleda och hjälpa er.
 
Vår kompetens och moderna anläggningar gör det möjligt att erbjuda ett kostnadseffektivt utvecklingsstöd på en arena där hårdnande konkurrens, nya regler och krav på ständig innovation driver marknaden framåt. Våra högt kvalificerade medarbetare arbetar på fyra moderna produktionsanläggningar som uppfyller GMP (Good Manufacturing Practice).
 
Kunderna sträcker sig från stora globala läkemedelsföretag till bioteknik-företag och nystartade företag. APLs breda erfarenhet och flexibla resurser kan skräddarsys för att passa varje steg i utvecklingsprocessen. Tillsammans kan vi minska risken i utvecklingsarbetet och skapa värde och effektivitet i utvecklingsprocessen.
 
Erfarenheten av att kontinuerligt tillhandahålla mer än 300 läkemedel till sjukvården har gjort att APL har en flexibel produktion och levererar i tid. Genom att ge tydlig återkoppling på hur uppdraget ser ut säkerställer vi att leveransen sker enligt era önskemål.
 
En kundansvarig är kopplad till varje enskilt uppdrag som är er personliga kontakt gentemot APL. I sin tur ansvarar en projektledare för att det löpande arbetet löper på smidigt.
 
Ladda ner presentation
 
Kontakt
För mer information kontakta Ulf Skough, Affärsområdeschef Life science & Marknad: ulf.skough@apl.se 
 
Favorit Tipsa Skriv ut

© Apotek Produktion & Laboratorier AB / Ansvarig utgivare Eva Sjökvist Saers