Navigera upp
Logga in
Life Science
Kontraktstjänster Life Science
Vårt erbjudande och våra tjänster löper från tidig forskningsfas till lanserad produkt och vi kan hjälpa till med allt från enstaka laboratorieuppdrag till helhetsuppdrag.

Från drug discovery till färdig produkt


 

Säkra leveranser

Erfarenheten av att kontinuerligt tillhandahålla mer än 300 läkemedel till sjukvården har gjort att APL har en flexibel produktion och levererar i tid. Genom att ge tydlig återkoppling på hur uppdraget ser ut säkerställer vi att leveransen blir enligt dina önskemål.

Du får din egen projektledare

För varje uppdrag utser vi en kundansvarig som blir din personliga kontakt gentemot APL. Till sin hjälp har den kundansvarige en projektledare som ansvarar för att arbetet löper smidigt och att du får den hjälp som önskas. 

Tjänster

Analystjänster. Utveckling av kemiska och mikrobiologiska analysmetoder. APL utför analysuppdrag enligt standardiserade metoder.  

Kliniska prövningar. APL erbjuder tillverkning, randomisering och kodning av material till kliniska prövningar. APL:s specialister tar fram placebo beredningar till kliniska prövningar.

Kontraktstillverkning. Tillverkning av de flesta läkemedelsformer. Produktion av sterila, icke sterila och fasta beredningar.

Utvecklingstjänster. Formulering och tillverkningsprocesser av läkemedel och läkemedelsnära beredningar. I nära samarbete med APL:s produktionsanläggningar görs validering och uppskalning av tillverkningsprocesser. 

Ladda ner presentation

Affärsområde Life science

Vill du veta mer

Kontakta gärna vår marknadschef Michael Brobjer.

Favorit Tipsa Skriv ut

© Apotek Produktion & Laboratorier AB / Ansvarig utgivare Eva Sjökvist Saers