Kalibrering av termometrar

Tjänsten upphör 2021-05-31. Inga fler beställningar tas emot av APL efter detta datum.

Använd beställningsblanketterna nedan för att göra dina beställningar. Blanketten används både för kalibrering av termometrar och beställning av nya termometrar.

När du skickar termometrarna, använd Tamro tur nr 123-052 eller skicka med Postens företagspaket till: APL, MIK, Prismavägen 2, 141 75 Kungens Kurva.

Inför sändning emballeras termometrarna ordentligt, gärna med bubbelplast. Om termometern har en extern givare börja med att rulla sladden runt termometern utan att använda tejp.

För uppgifter om priser och leverans läs mer här.

För frågor gällande termometrarna:
Tel: 010-447 96 47

Beställ

Extemporeläkemedel och lagerberedningar

Kalibrering av termometrar

OBS! Tjänsten upphör 2021-05-31. Inga fler beställningar tas emot av APL efter detta datum.

Kontaktuppgifter

Besöksadress:

Prismavägen 2, Kungens Kurva


010-447 96 00


Övrig kontaktinformation

Vi gör skillnad för patienter med särskilda behov

Apotek Produktion & Laboratorier (APL) är ett av Europas ledande företag inom tillverkning av extempore och lagerberedningar. Vi arbetar på uppdrag av samhället och andra läkemedelsföretag för att skapa största möjliga patientnytta. Vår vision är att vi ska göra skillnad för patienter med särskilda behov. Vi är också en etablerad kontraktstillverkare inom Life Science i Skandinavien där vi tillhandahåller utveckling och analys. Med cirka 500 medarbetare och fem tillverkningsenheter i Malmö, Göteborg, Stockholm och Umeå tar vi fram läkemedel som förbättrar och räddar liv.


Läs mer