Elektronisk beställning extempore

Elektronisk beställning av Extempore i Visma Proceedo.

Sedan den 25 november 2013 finns extemporeläkemedel tillgängliga för beställning i Visma Proceedo (gäller inte för cytostatika och TPN).

Produkter finns upplagda antingen som valbara artiklar eller formulär med valbara fält. Får man ingen träff på substanssökningen kan produkten beställas via formulär. Sökning på ”MALL” ger träffar på aktuella formulär som kan användas. Om ingen lämplig MALL hittas kan man alltid beställa via fritextformulär som heter ”MALL Övrig extempore” för sterila läkemedel och ”MALL Övrig icke-steril extempore” för icke sterila läkemedel.

För beställningar av icke steril extempore gäller 4 dagars ledtid. Vid akuta beställningar av icke steril extempore kontakta APL på tel: 010-447 97 00.

”Manual - Beställning av extempore via beställningssystemet Proceedo” hittar du i Uppdragsguiden. För mer information kontakta SLLs supporttjänst, tel: 08-123 136 00.

Kontaktuppgifter

Besöksadress:

Prismavägen 2, Kungens Kurva

 

010-447 96 00

info@apl.se

 

Övrig kontaktinformation

Om APL

APL är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. Vi är ledande kontraktstillverkare inom Life Science i Skandinavien och etablerad partner för tjänster och produkter till apotek. Med våra 580 medarbetare och fyra produktionsanläggningar har vi resurser för utveckling, analys och tillverkning av läkemedel. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och kan rädda liv.

 

Läs mer