Om webbplatsen

Målet med vår webbplats är att vara en central plats för information om APL som företag, om våra tjänster och produkter.

Målgrupper

Webbplatsen vänder sig främst till våra kunder inom vård, apotek och Life Science samt till kandidater och nya medarbetare som vill få en bild av APL som arbetsgivare. Vi vänder oss även till våra övriga intressentgrupper:

  • ägare
  • myndigheter
  • media
  • leverantörer
  • medarbetare
  • patienter
  • medborgare

Sitevision

Webbplatsen är byggd i webbpubliceringsverktyget Sitevision Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., som blivit korat till Sveriges mest omtyckta CMS flera gånger om.

Följsam design

För att det ska vara enkelt att använda webbplatsen även i mobil och surfplatta är den byggd med följsam eller så kallad responsiv design. Det innebär att webbplatsen kan se olika ut beroende på skärmens storlek. Även om presentationen skiljer sig åt, har webbplatsen alltid samma innehåll.

Nya fönster

Ett nytt fönster öppnas automatiskt i webbläsaren när du öppnar dokument eller när du klickar på länkar till externa webbplatser.

Synpunkter

Om du har synpunkter på tillgänglighet eller annat på webbplatsen så kan du kontakta webbansvarig via e-post.

Orderläggning

Extemporeläkemedel och lagerberedningar

Beställ online via EbEx

Kundservice

Telefon: 010-447 97 00
e-post: kundservice@apl.se

 

Ordinarie öppettider:
Helgfria vardagar 08:00-17:00.

 

Öppettider sommar:
Helgfria vardagar 08:00-16:00.

Gäller 24 juni-16 augusti 2024.

 

Reservrutin

Reservrutinen används endast för akuta medicinskt viktiga beställningar av extemporeläkemedel under tiden EbEx ordersystem inte kan nås. För att kunna använda dig av rutinen så krävs det att du redan är befintlig kund hos APL och har ett kundnummer.

Beställningar görs på för ändamålet avsedd blankett och får inte innehålla några patientuppgifter.

Beställningen skickas via e-post till kundservice@apl.se.


 

Kontaktuppgifter

Besöksadress:

Prismavägen 2, Kungens kurva


010-447 96 00


Alla kontaktuppgifter


Vi gör skillnad för patienter med särskilda behov

Apotek Produktion & Laboratorier (APL) är ett av Europas ledande företag inom tillverkning av extempore och lagerberedningar. Vi arbetar på uppdrag av samhället och andra läkemedelsföretag för att skapa största möjliga patientnytta. I uppdraget ingår även beredskap att upprätthålla verksamheten i krissituationer. Vår vision är att vi gör skillnad för patienter med särskilda behov. Vi är också en etablerad kontraktstillverkare inom Life Science-industrindär vi tillhandahåller utveckling, analys och tillverkning. Med cirka 500 medarbetare och fyra tillverkningsenheter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå tar vi fram läkemedel som förbättrar och räddar liv.


Läs mer