Om webbplatsen

Målet med vår webbplats är att vara en central plats för information om APL som företag, om våra tjänster och produkter.

Målgrupper

Webbplatsen vänder sig främst till våra kunder inom vård, apotek och Life Science samt till kandidater och nya medarbetare som vill få en bild av APL som arbetsgivare. Vi vänder oss även till våra övriga intressentgrupper:

  • ägare
  • myndigheter
  • media
  • leverantörer
  • medarbetare
  • patienter
  • medborgare

Sitevision

Webbplatsen är byggd i webbpubliceringsverktyget Sitevisionlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, som blivit korat till Sveriges mest omtyckta CMS flera gånger om.

Följsam design

För att det ska vara enkelt att använda webbplatsen även i mobil och surfplatta är den byggd med följsam eller så kallad responsiv design. Det innebär att webbplatsen kan se olika ut beroende på skärmens storlek. Även om presentationen skiljer sig åt, har webbplatsen alltid samma innehåll.

Nya fönster

Ett nytt fönster öppnas automatiskt i webbläsaren när du öppnar dokument eller när du klickar på länkar till externa webbplatser.

Synpunkter

Om du har synpunkter på tillgänglighet eller annat på webbplatsen så kan du kontakta webbansvarig via e-post.

Kontaktuppgifter

Besöksadress:

Prismavägen 2, Kungens Kurva

 

010-447 96 00

info@apl.se

 

Övrig kontaktinformation

Om APL

APL är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. Vi är också en ledande kontraktstillverkare inom Life Science i Skandinavien med resurser för utveckling, tillverkning och analys av läkemedel. APL har mer än 30 års erfarenhet av läkemedelstillverkning och omsätter årligen ca 1,4 mdkr. APLs 591 medarbetare är verksamma vid fyra produktionsanläggningar runt om i Sverige samt vid beredningsenheter i anslutning till sjukhus. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv.

 

Läs mer