Om webbplatsen

Målet med vår webbplats är att vara en central plats för information om APL som företag, om våra tjänster och produkter.

Målgrupper

Webbplatsen vänder sig främst till våra kunder inom vård, apotek och Life Science samt till kandidater och nya medarbetare som vill få en bild av APL som arbetsgivare. Vi vänder oss även till våra övriga intressentgrupper:

  • ägare
  • myndigheter
  • media
  • leverantörer
  • medarbetare
  • patienter
  • medborgare

Sitevision

Webbplatsen är byggd i webbpubliceringsverktyget Sitevisionlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, som blivit korat till Sveriges mest omtyckta CMS flera gånger om.

Följsam design

För att det ska vara enkelt att använda webbplatsen även i mobil och surfplatta är den byggd med följsam eller så kallad responsiv design. Det innebär att webbplatsen kan se olika ut beroende på skärmens storlek. Även om presentationen skiljer sig åt, har webbplatsen alltid samma innehåll.

Nya fönster

Ett nytt fönster öppnas automatiskt i webbläsaren när du öppnar dokument eller när du klickar på länkar till externa webbplatser.

Synpunkter

Om du har synpunkter på tillgänglighet eller annat på webbplatsen så kan du kontakta webbansvarig via e-post.

Beställ

Extemporeläkemedel och lagerberedningar

Kalibrering av termometrar

OBS! Tjänsten upphör 2021-05-31. Inga fler beställningar tas emot av APL efter detta datum.

Kontaktuppgifter

Besöksadress:

Prismavägen 2, Kungens Kurva


010-447 96 00


Övrig kontaktinformation

Vi gör skillnad för patienter med särskilda behov

Apotek Produktion & Laboratorier (APL) är ett av Europas ledande företag inom utveckling, analys och tillverkning av extempore, lagerberedningar och kontraktstillverkning. Vi arbetar på uppdrag av samhället och andra läkemedelsföretag för att skapa största möjliga patientnytta och är en ledande kontraktstillverkare inom Life Science i Skandinavien. Med cirka 500 medarbetare och fyra produktionsanläggningar i Malmö, Göteborg, Stockholm och Umeå tar vi fram läkemedel som förbättrar och räddar liv.


Läs mer