Jobba hos oss

Tillsammans bidrar vi till läkemedel som förbättrar och räddar liv.

 

Lediga tjänster

Hos oss finns stora möjligheter till utveckling och du kan kombinera olika roller och kompetensområden på ett spännande sätt.

När du klickar på ett jobb nedan förflyttas du till vår karriärsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Är listan tom har vi dessvärre inga lediga tjänster just nu.

medarbetare i samspråk

 

Förmåner

Hälsa

APL erbjuder en hel del på hälsoområdet, såsom friskvårdsbidrag och lokala aktiviteter som massage och träning på våra anläggningar.

 

Flexibla arbetstider

Arbetstiderna är flexibla och du har ledigt på klämdagar.  

Försäkringar

Som anställd på APL omfattas du av Trygghetsförsäkring (TFA) som kan ge ersättning om du skadar dig i arbetet eller under färd till eller från arbetsplatsen.

 

Vision, värderingar och kultur

Vision

APL ska vara marknadens mest attraktiva samarbetspartner och arbetsplats för utveckling och tillverkning av extempore och läkemedel.

Värderingar

Våra medarbetare är affärsmässiga, lyhörda, lösningsorienterade och ansvarstagande.

Kvalitet

Vi jobbar med ständiga förbättringar och lägger stort fokus på att effektivisera våra arbetsprocesser. Vi genomför kvalitetsrevisioner för att säkerställa att vi uppfyller kvalitetskraven.

Mission

Tillsammans bidrar vi till läkemedel som förbättrar och räddar liv.

Mångfald och jämställdhet

APL ska vara en arbetsplats där alla medarbetare känner sig värdefulla och bemöts med respekt - oavsett ålder, kön, sexuell läggning, kultur, bakgrund och erfarenhet.

Hållbarhet

Vi vill bidra till bättre hälsa, en god miljö, en sund ekonomi och ett hållbart samhälle. Vårt arbete för hållbar utveckling bygger på vår vision och våra värderingar. Genom att agera enligt dem och bedriva verksamheten på ett ansvarsfullt sätt skapar vi förtroende.

 

Är du student?

Varje år deltar vi på arbetsmarknadsdagar för farmaceuter och andra rekryteringsmässor. Vi tar även emot grupper med studenter för studiebesök på vår produktionsanläggning.

Om du inte har möjlighet att träffa oss hoppas vi ändå att du ska få en inblick i vårt företag genom att läsa intervjuer med våra medarbetare och surfa runt här på sajten.

Om APL

Kontaktuppgifter

Besöksadress:

Prismavägen 2, Kungens Kurva


010-447 96 00


Övrig kontaktinformation

Om APL

APL är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. Vi är ledande kontraktstillverkare inom Life Science i Skandinavien och etablerad partner för tjänster och produkter till apotek. Med våra 489 medarbetare och fyra produktionsanläggningar har vi resurser för utveckling, analys och tillverkning av läkemedel. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv.


Läs mer