Jobba hos oss

Tillsammans bidrar vi till läkemedel som förbättrar och räddar liv.

 

Lediga tjänster

Hos oss finns stora möjligheter till utveckling och du kan kombinera olika roller och kompetensområden på ett spännande sätt.

När du klickar på ett jobb nedan förflyttas du till vår karriärsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Är listan tom har vi dessvärre inga lediga tjänster just nu.

 

Förmåner

APL kännetecknas av en öppen och dynamisk atmosfär med korta beslutsvägar. Affärsmässig, lyhörd, lösningsorienterad och ansvarstagande är våra ledord som APLs chefer och medarbetare arbetar efter och för att du ska trivas bör dessa värderingar även passa in på dig.

Alla medarbetare hos oss har en individuell utvecklingsplan och tydliga mål som kontinuerligt följs upp. Detta ger var och en möjligheten att påverka sin egen situation och bidra till vår gemensamma utveckling. Vi uppmuntrar aktivt till intern rörlighet och alla tjänster annonseras internt.

Hälsa

APL erbjuder en hel del på hälsoområdet, såsom friskvårdsbidrag och lokala aktiviteter som massage och träning på våra anläggningar.

 

Flexibla arbetstider

I den mån tjänsten tillåter finns möjlighet till delvis hemarbete och du har ledigt på klämdagar. 

Övrigt

Självklart har vi kollektivavtal (Unionen och Akademikerförbundet) och tillhörande förmåner.

 


Fackliga kontaktpersoner

Susann Danielsson

Unionen
Tel: 010-447 93 89
E-post: förnamn.efternamn@apl.se


Moa Lihammar

SACO
Tel: 010-447 98 09
E-post: förnamn.efternamn@apl.se

Hanna Envald

Unionen
Tel: 010-447 93 33
E-post: förnamn.efternamn@apl.se

Vision, värderingar och kultur

Vision

Vi gör skillnad för patienter med särskilda behov

Värderingar

Våra medarbetare är affärsmässiga, lyhörda, lösningsorienterade och ansvarstagande.

Kvalitet

Vi jobbar med ständiga förbättringar och lägger stort fokus på att effektivisera våra arbetsprocesser. Vi genomför kvalitetsrevisioner för att säkerställa att vi uppfyller kvalitetskraven.

Mission

Vi utvecklar och tillverkar extempore och särläkemedel på uppdrag av samhället och andra läkemedelsföretag för att skapa största möjliga patientnytta

Mångfald och jämställdhet

APL ska vara en arbetsplats där alla medarbetare känner sig värdefulla och bemöts med respekt – oavsett ålder, kön, sexuell läggning, kultur, bakgrund och erfarenhet.

Hållbarhet

Vi vill bidra till bättre hälsa, en god miljö, en sund ekonomi och ett hållbart samhälle. Vårt arbete för hållbar utveckling bygger på vår vision och våra värderingar. Genom att agera enligt dem och bedriva verksamheten på ett ansvarsfullt sätt skapar vi förtroende.

 

Är du student?

Varje år deltar vi på arbetsmarknadsdagar för farmaceuter och andra rekryteringsmässor. Vi tar även emot grupper med studenter för studiebesök på vår produktionsanläggning.

Om du inte har möjlighet att träffa oss hoppas vi ändå att du ska få en inblick i vårt företag genom att läsa intervjuer med våra medarbetare och surfa runt här på sajten.

Om APL

Orderläggning

Extemporeläkemedel och lagerberedningar

Beställ online via EbEx

Kundservice

Telefon: 010-447 97 00
e-post: kundservice@apl.se

 

Ordinarie öppettider:
Helgfria vardagar 08:00-17:00.

 

Öppettider sommar:
Helgfria vardagar 08:00-16:00.

Gäller 24 juni-16 augusti 2024.

 

Reservrutin

Reservrutinen används endast för akuta medicinskt viktiga beställningar av extemporeläkemedel under tiden EbEx ordersystem inte kan nås. För att kunna använda dig av rutinen så krävs det att du redan är befintlig kund hos APL och har ett kundnummer.

Beställningar görs på för ändamålet avsedd blankett och får inte innehålla några patientuppgifter.

Beställningen skickas via e-post till kundservice@apl.se.


 

Kontaktuppgifter

Besöksadress:

Prismavägen 2, Kungens kurva


010-447 96 00


Alla kontaktuppgifter


Vi gör skillnad för patienter med särskilda behov

Apotek Produktion & Laboratorier (APL) är ett av Europas ledande företag inom tillverkning av extempore och lagerberedningar. Vi arbetar på uppdrag av samhället och andra läkemedelsföretag för att skapa största möjliga patientnytta. I uppdraget ingår även beredskap att upprätthålla verksamheten i krissituationer. Vår vision är att vi gör skillnad för patienter med särskilda behov. Vi är också en etablerad kontraktstillverkare inom Life Science-industrindär vi tillhandahåller utveckling, analys och tillverkning. Med cirka 500 medarbetare och fyra tillverkningsenheter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå tar vi fram läkemedel som förbättrar och räddar liv.


Läs mer